Twitter

Praat mee over Kwintsheul

U bent hier: Home » Nieuws » Praat mee over Kwintsheul
 

17/11/2015

Er gebeurt veel in het sociale domein. Niet alleen gemeenten hebben vanaf 2015 meer taken gekregen, ook van de burgers wordt meer verwacht. In de afgelopen jaren is er al vaker aan burgers en organisaties input gevraagd over wat er speelt in Kwintsheul. Dit is samengevat in een profiel van kern Kwintsheul. Nu is het moment gekomen om keuzes te maken: waar we ons op willen richten en waar u zich als burger voor in wilt zetten.

De sociaal makelaar uit Kwintsheul gaat graag met de inwoners van Kwintsheul in gesprek. Geef tijdens deze avond uw input over belangrijke onderwerpen zoals leefbaarheid, veiligheid, welzijn en zorg. Met elkaar worden de speerpunten benoemd die de sociale kracht van Kwintsheul te bevorderen.

Meer informatie over deze bijeenkomst of aanmelden? Stuur dan een mail naar a.hitsert@vitiswelzijn.nl of neem contact op met Anja Hitsert (06 - 34209408) sociaal makelaar Kwintsheul. Kom en praat mee over ons Kwintsheul!

Bijeenkomst Ons Kwintsheul: Woensdag 25 november van 19.30 tot 21.30 uur, Partycentrum Kastanjehof, Kerkstraat 43a in Kwintsheul.