Twitter

Op zoek naar vrijwilligers? Meld u aan voor de Vrijwilligersmarkt 20 mei 2016 in Naaldwijk

U bent hier: Home » Nieuws » Op zoek naar vrijwilligers? Meld u aan voor de Vrijwilligersmarkt 20 mei 2016 in Naaldwijk
 

05/04/2016

Bent u op zoek naar geschikte vrijwilligers voor uw organisatie? Meld u dan aan voor de vrijwilligersmarkt in winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk.

Tijdens deze vrijwilligersmarkt  kan het winkelend publiek zich oriënteren op de diversiteit aan vrijwilligervacatures in Westland en Hoek van Holland.

Wij bieden u hiermee een extra gelegenheid om mensen te werven voor vrijwilligerswerk. In een vervolgafspraak kunt u nader kennismaken en evt. afspraken met de nieuwe vrijwilliger maken.

Datum:            vrijdag 20  mei 2016 2016

Tijd:                 13.00 – 15.00 uur

Locatie:           winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk (op het plein tussen de terrassen)

Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet verzorgt deze markt. U hoeft alleen te zorgen voor een overzicht van uw vrijwilligersvacatures en promotiemateriaal van uw organisatie. Denk aan folders, flyers, goodies en andere uitingen waarmee u vrijwilligers kunt werven.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link http://events.constantcontact.com/register/event?llr=omy6parab&oeidk=a07ecg477vreb31929b

Voor inlichtingen neemt u contact op met  Vitis Welzijn tel.0174-630358

Wil of kan uw organisatie niet deelnemen? U bent van harte welkom om langs te komen.

De consulenten van Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet vertellen u graag meer over inzet en bemiddeling van vrijwilligers en het scholingsaanbod van de Vrijwilligersacademie.