Twitter

Goed voornemen voor 2016: doe mee met NLdoet op 11 en 12 maart 2016!

U bent hier: Home » Nieuws » Goed voornemen voor 2016: doe mee met NLdoet op 11 en 12 maart 2016!
 

30/12/2015

Samen aan de slag

Overal in het land zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. In Westland hebben Pieter van Foreest, ’s Heeren Loo Polanen en Careyn Woerdblok al klussen aangemeld en ook de school De Hoeksteen in Honselersdijk heeft NLDoet weer gevonden. In Hoek van Holland is Hoeks Doen ook weer van de partij. Ze kunnen allemaal nog vrijwilligers gebruiken dus kijk voor meer informatie op www.nldoet.nl, meld je aan en ontdek hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

 

Een klus te klaren en nog niet aangemeld? Doen voor 26 januari!

Ben je of ken je een maatschappelijke organisatie die nog geen klus heeft aangemeld? Pak deze kans, meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Meld je klus aan op www.nldoet.nl. Als je dit vóór 26 januari 2016 doet, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 400,=.

 

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.